Децата НУ Отец Паисий и техните учители  помагат на малкия

...
Децата НУ Отец Паисий и техните учители  помагат на малкия
Коментари Харесай

Децата от Отец Паисий помагат на малкия Митко

Децата НУ " Отец Паисий " и техните учители  помагат на дребния Митко. Те се включиха в акцията за събиране на средства за едно българско дете. Великденският благотворителен базар, който започва през днешния ден,   ще продължи няколко дни. Благотворителната акция под мотото " Да протегнем на Митко ръка " цели да събере средства в помощ за лекуването на 10-годишния Димитър Ричков, който е с потвърден анапластичен едроклетъчен Неходжкинов лимфом III степен и се нуждае от лекуване и трансплантация на костен мозък, ,съобщи Динка Танчеваq директор на НУ " Отец Паисий ".

Всеки, който желае да помогне на Митко, може да го направи посредством закупуване на предложения за благотворителния концерт, на произведения от благотворителните базари, като подари средства в кутиите за дарения в НУ „ Отец Паисий “ и в зала „ Маестро Георги Атанасов “, както и на дарителска сметка:

                                     Банка ДСК – ЕАД BGN

                                     IBAN BG05STSA93000025160733

                                     BIG STSABGSF

                                     Димитър Георгиев Ричков

Децата направиха с доста обич великденски картички и декорация за най-светлия празник за нас –  християните - Великден.  Наши сътрудници са Община Пазарджик и ОУ „ Проф. Иван Батаклиев “.

Предстои огромен благотворителен концерт на 14 май 2018 година от 18.00 часа в зала „ Маестро Г. Атанасов “. Участници в концерта са представителни ансамбли, сформира, клубове и самостоятелни реализатори от Община Пазарджик, както и възпитаници от НУ „ Отец Паисий “  гр. Пазарджик и ОУ „ Проф. Иван Батаклиев “.

Нека в дните на християнско състрадание отворим сърцата си за едно положително дело!, приканват учители и деца от учебното заведение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР